Starfinder Adventure Path #8: Escape from the Prison Moon (Against the Aeon Throne 2 of 3)

Model/varenr.: PZO7208

Deputeret af den interstellære politistyrelse kaldet stewardene for at frigøre en koloni fra Azlantis besættelse, rejser helterne til Azlanti Star Empire for at redde deres fangede ven fra en velbevogtet fængselsmåne. Efter at have besøgt en ulovlig rumstation i nærheden, opstår helterne en dristig breakout og sammenstød mod straffekolonien kommandant. Men det eksperimentelle stjerneskibsdrev er stadig stort, og heltene skal spore det for at forhindre Azlanti i at gøre det operationelt!

"Escape from the Prison Moon" er et Starfinder Roleplaying spil eventyr til fire 3-niveau tegn. Eventyret fortsætter mod Aeon Throne Adventure Path, en 3-delt månedlig kampagne, hvor spillere besøger og udforsker nogle af verdenerne i det uhyggelige Azlanti Star Empire. Det indeholder også et overblik over det ekspansionsistiske Azlanti Star Empire, en artikel, der udforsker forskellige udlændinge løb under Azlanti Star Empire jurisdiktion, og et udvalg af nye monstre fra fremmede verdener.

Hver månedlig full-farve softcover Starfinder Adventure Path-lydstyrke indeholder en ny del af en række sammenkoblede science-fantasy quests, der sammen skaber et fuldt udviklet komplot af fejende skala og episke udfordringer. Hvert 64-siders volumen af ​​Starfinder Adventure Path indeholder også dybdeartikler, der detaljerer og udvider Starfinder-kampagneindstillingen og giver nye regler, en lang række spændende nye monstre og fremmede løb, en ny planet til at udforske og stjernefart til pilot, og mere!

179,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,222 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer