Trident-class Assault Ship Expansion Pack

Model/varenr.: FSWZ88

Dette enorme skib er et faretruende, ukonventionelt fartøj, der er i stand til at rive fjendtlige fartøjer i stykker med sine massive "tentakler"! Separatist Alliance og Scum and Villainy-fraktionerne vil snart bringe denne trussel i spil i Epic Games af X-Wing!

Uanset om det er spydspidsen for overraskelsesangreb på vigtige republikanske faciliteter eller piratangreb på uskyldige verdener, varsler Trident-klasse Assault Ships ankomsten af fjendtlige styrker, der dukker op fra stjernehavene. Bevæbnet med knusende tentakler og i stand til at operere i rummet, atmosfære eller havets dybder, udgør disse alsidige krigsskibe en uortodoks trussel, der kan slå til uventet for at tage kontrol over næsten enhver slagmark.

Indeni finder du flere nye opgraderingskort til Huge Ships, Quick Build-kort og flere nye scenarier til brug af dette fartøj: Rising Tide, et 1-mod-1-scenarie, og Leviathan Hunt, et samarbejdsscenarie, hvor flere spillere arbejder sammen om at nedlægge et enkelt Trident-klasse angrebsskib, der kontrolleres af et forenklet Solo System AI-dæk. Denne pakke indeholder alt, hvad du skal bruge for at tilføje 1 Trident-klasse Assault Ship til dine X-wing-spil.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

649,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,12 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: