Star Wars: Imperial Assault - Anchorhead Cantina Skirmish Map

Model/varenr.: FSWI45

Dette kort er i turneringsrotationen for Imperial Assault, og denne neopren playmat tilbyder den perfekte kampplads, der viser de sammenfiltrede gange og rum i kantinaen sammen med lossepladsen udenfor. Denne playmat måler 66 cm x 66 cm og viser hele kortet, der er trykt direkte på overfladen, hvilket sikrer, at din opsætning aldrig tager mere end sekunder.

Når du spiller, er der masser af plads omkring kanter på spillemåtten, så du kan opsætte dine implementeringskort og tokens samt praktiske referencer til hvert teams startopsætningszoner. Du finder endda yderligere kopier af Anchorhead Cantina Skirmish-kortene, der følger med denne spillemåtte, hvilket giver dig alt hvad du behøver for til ultimative skirmish oplevelse i Imperial Assault.

Samtidigt trækker denne måtte dig og din modstander dybere ind i Star Wars-universet med stemningsfulde illustrationer af to karakterer der båede på Tatooine. På den ene side finder du den ubarmhjertige dusørjæger Greedo, der er ivrig efter at få et ry som en frygtløs jæger. Overfor ham kan du se den gamle Jedi Knight, Obi-Wan Kenobi, der nu kommer ud af sin selvpålagte eksil for at hjælpe oprørerne igen.

249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,662 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: