Dawn of Rebellion

Model/varenr.: ESSWR03

Dette tillæg tilbyder en række nye specialiseringstræer og arter, som du kan bruge som spillerkarakterer og som de beboere i galaksen, som de møder

The Empire's dominans er absolut. Ingen myndighed i galaktisk historie har haft en sådan grad af magt. Så hvad vil du gøre ved det? Nogle vil udnytte systemet og skabe profit på enhver måde, de kan. Andre vil søge at finde hemmelige sandheder, der kan optrævle selv den mest imponerende sociale orden. Nogle få vil endda gribe til våben mod en uovervindelig fjende. De har måske endda en chance for at vinde.

Dawn of Rebellion er en 144-siders kildebog, der er designet til at være en ledsager til alle Star Wars Roleplaying Game-linjerne. Den beskriver Star Wars-universet i årene op til den originale filmtrilogi og sætter scenen for en farlig galakse, der er klar til krig. De historier, du fortæller, vil dog være på dine egne betingelser, der starter fra perspektiverne Edge of the Empire, Age of Rebellion eller Force and Destiny, og som derefter formes af din egen vision. Kildebogen indeholder nye talent- og artsmuligheder for spillerne, modulære scenarier, som spilleledere kan inkludere i deres kampagner, og et væld af oplysninger om de organisationer, karakterer og historie, der gør Star Wars-sagaen så ikonisk.

Du skal bruge en Star Wars RPG grundbog for at få fuld værdi af denne bog.

299,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,714 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: