Primaris Repulsor Executioner

Model/varenr.: GW48-55

Selvom nogle Chapters bruger Repulsor Executioners som pansrede ledsagere til deres dedikerede troppebærende kampvogne, foretrækker mange dem som transport til Hellblasters og andre specialiserede Primaris-tropper. I denne egenskab kværner kampvogne over slagmarken med kanoner der spyter død. Uanset om de er bevæbnet med makroplasma-forbrændingsanlæg eller tunge laserdestroyere, frigør bøddelene fusillade efter at have straffet fusillade, deres primære bevæbning kombineret med et væld af sekundære våben for at sprænge fjenden i ruin.

Repulsor Executioner er den mest bevæbnede kamptank til rådighed for Adeptus Astartes med et valg af morderisk kraftfuldt, primært tårnmonteret våben - en makro plasma incinerators eller en heavy laser destroyer - understøttet af en koaksial tung gatlingkanon. Tilføj dertil to krakstorm granatkastere, to stormboltere, en dobbelt Icarus ironhail heavy stubber, en ironhail heavy stubber samt en skrogmonteret twin heavy bolter og din Repulsor vil bestemt ikke mangle ildkraft! Du kan supplere denne offensive kapacitet med et sæt defensive auto-løfteraketter og endda en Icarus rocket pod til yderligere luftbeskyttelse.

Dette multidelt plastsæt består af 150 komponenter. Det kan samles med eller uden en kanonskytte, der kan bygges som brugende en auspex eller med hænderne på aftrækkeren på den tårnmonterede ironhail heavy stubber. Der er også otte separate stykker valgfri stowage og to antenner, der kan bruges til at dekorere køretøjet som ønsket. Sættet leveres med en Citadel 100 mm rund base og et klart svævefod, der kan sættes til en passende.

Warhammer 40.000 regler for dette køretøj kan alle findes i dets monteringsvejledning (inkluderet i sættet).

599,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,539 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: