Populær

Primaris Impulsor

Model/varenr.: GW48-94

Impulsor er en let pansret, hurtig angrebstransport favoriseret af Vanguard Space Marine-styrker. Impulsoren drager fordel af den samme avancerede gravitations-impulsionsteknologi, der bruges af det tungere Repulsor-chassis, og har prægtede thrustere, der tilbyder det langt større manøvrerbarhed. Dens åbne rygdesign gør det muligt for den at transportere en gruppe af Space Marines hurtigt i kamp, ​​hvor den nemt omgår disse forhindringer og levere sin dødbringende last ind i hjertet af slaget.

Impulsoren er som standard udstyret med et par stormboltere, men disse kan udveksles til to fragstorm granatkastere. Køretøjet kan også opgraderes med yderligere våben i form af en ironhail heavy stubber og et valg af bellicatus missile array eller ironhail skytalon array. Alternativt kan impulsoren udstyres med en orbital comms-gruppe, som man kan tilkalde en ødelæggende barrage fra rummet, eller en skjoldskuppel til at give yderligere beskyttelse med et kraftigt kraftfelt.

Sættet består af 108 komponenter og inkluderede alle Impulsors våben og krigsudstyrsmuligheder. Modellen leveres med en Citadel 100 mm rund base og et klart hover-stativ, hvorpå den skal monteres, samt et Ultramarines Vehicle Transfer Sheet.

425,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,388 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer