Primaris Reivers

Model/varenr.: GW48-71

Alle Space Marines er eksperter i den hurtige strejke, men Reivers tager disse færdigheder til næste niveau. De er specielt uddannede og rustede til at starte brutalt effektive og uventede overfald. De gør det med en pludselig raseri og chokerende vold, for Reivers opfylder rollen som terrortrupper, der sætter frygt og forvirring blandt deres fjender.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en 10-mands Primaris Reiver Squad. Klædt i den slanke, men brutalt funktionelle Mk X-panser, har de en masse praktiske detaljer - de bærer hver især en masse ekstra ammunition og udstyrsposer, samt granatbjælker og knivskeder.

 
Modellerne kan samles som enten en 10-mand-hold, en gruppe af 9 Reivers med en Sergeant eller 2 separate 5-manders squads, hver med en Sergeant. Hver har et imponerende udvalg af våbenoptioner; 10 boltepistoler, 12 boltecarbiner og 14 kampknive er inkluderet, med loadout mulighederne er karbin, pistol og karbin eller pistol og kampkniv. 2 af sæt våben til kampknive har et kommunikationssystem på vambrace, designet til sergenterne. Bolten carbiner hver funktion foregriber og buede mags for det taktiske udseende, og 2 af dem er modelleret i midten af ​​genindlæsning. Hver model kan også tage en grapnel launcher - 10 er inkluderet i holsters, med yderligere 4 holdes i højre hånd.

 
Hver model kan også indeholde gravkasser - 20 finner er inkluderet, 10 til hver side af Reivers rygsække. De har også masser af hjelm muligheder - 10 hjelme med deres unikke kraniet design, 10 med toppen fjernet og den nederste halvdel tilbage og 4 Sergeant-specifikke barberhoved. Hver brystplade er dekoreret med en kraniet og et krydset dolkemotiv.

 
Primaris Reivers kommer som 228 komponenter, og leveres med 10 Citadel 32mm Round baser og et overføringsark.

319,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,249 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: