Primaris Librarian

Model/varenr.: GW48-63

Øjne brændende og næver knitrende med roende energier, Space Marine bibliotekarer stride i kamp for at ødelægge deres fjender. Nogle slår blæser af kæmpekraft, der knuser deres ofre til at klistre, mens andre vrider tidens strøm eller genopliver deres brødre med utrolig dynamik. Men de vælger at kæmpe, alle bibliotekarer er potente psykere, udnytte deres kraftige mutation og en kraft til at forsvare menneskeheden.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en Primaris-bibliotekar. Klædt i Mk X panser, hans accoutrements er mange og udførlige, fra hans udsmykkede flerlags kappe til de detaljerede ledninger, der går ind i hans psykiske hætte. Han kommer bevæbnet med et kraftværd i sin højre hånd og har en holsteret boltpistol sammen med en lang række interessante trinkets - en hængslet bog på hans bælte (muligvis med nogle galakse-rystende hemmeligheder ...), flere store nøgler, renhedstætninger På hans kappe og rygsæk og en lås med en kejserlig ørn.

 
Bibliotekareren kommer med et valg af to hoved - en hjelm med en psykisk hætte og en med hovedet, med terminalerne på den psykiske hætte klart synlig. Den højre skulderpude og bæltespænde har rammens hoveder - Librarius insignier - og venstre skulderpude er blank og glat, hvilket betyder, at markeringen af ​​dit foretrukne kapitel nemt kan anvendes.

 
Primaris bibliotekar kommer som 20 komponenter, og leveres med en Citadel 40 mm rund base. Kittet indeholder også et Ultramarines-Character Transfer Sheet, som indeholder Captain, Chaplain, Bibliotekar og Løjtnant ikonografi.

225,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,067 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: