Primaris Aggressors

Model/varenr.: GW48-69

Klædt i tung Gravis rustning, går Aggressor Squads frem på fjenden som walking festninger af ceramit. Mere mobil end nogle andre rummariner, de er bedre i stand til at forhandle ujævn jord, hvilket gør dem alsidige tropper; Mens de ofte er ansat under særlige omstændigheder eller på bestemte terræn, anvendes Aggressor Squads som reserver for at tilslutte brud på pistollinjer eller for at spydse et forskud. Sortimentet af deres våben er ikke for lang, men når de kommer tæt nok til at åbne ild, er resultatet et fejende fusillade af store kaliber bolter skaller, der kan ødelægge fjendens afgifter.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en 3-mands Primaris Aggressor Squad. Ekstremt kraftigt pansret, deres silhuet er bredere og tykkere end de fleste Primaris Space Marines, som ikke på grund af den lille del af valget af auto-boltstormspidser eller flamestorm-spidser. Der er tre sæt af hver med hvert våben med rør eller bælter, der fodres fra den enorme rygsæk. Et sæt flamestormske kæber har tilbagetrukne tønder, da de i tætte kampvorter taler højere end flammer ... Hvis du vælger boltstormhullerne, kan Aggressorerne også tage en fragstormgranatestarter.

 
Du har mulighed for at samle 3 Aggressorer eller 2 Aggressorer og en Sergeant; En række muligheder er tilgængelige på begge måder. Der er 6 hoveder til standard Aggressorerne, med åndedrætsværn på masken af ​​dem, der bruger flammestorm-kæber og 2 mere specifikke hoveder til sergenten. De flamestorm-wielding Aggressors har deres egne skulderpuder, med større blastafskærmning for at beskytte dem mod de enorme driftstemperaturer i deres våben. Også inkluderet er relikvier og renhedstætninger, med specielle eksempler til sergenter med ekstra kranier.

 
Primaris Aggressors kommer som 107 komponenter, og leveres med 3 Citadel 40mm Round baser.

315,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,168 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: