Centurion Devastator Squad

Model/varenr.: GW48-24

Centurion Assault Squads er fremragende til at storme fjendens befæstninger. De fører tunge belejringsboremaskiner, der kan bryde selv de stærkeste fjendtlige befæstninger eller reducere en levende modstander til en blodig masse af knoglebrud.

Dette 3-mandssæt udgør Centurion Assault Squad og indeholder alle de våben og opgraderinger, der er tilgængelige for enheden. Før du tilføjer de specifikke våbenkombinationer, skal du bygge kroppene. Der er 3 forskellige torsoer, 3 individuelle sæt ben, 6 unikke skulderpuder og 7 hoveder (3 nøgne og 4 med hjelm) at vælge imellem. Centurion Assault Squad-medlemmerne er udstyret med en belejringsboremaskine på hver arm og kan vælge at montere enten twin-linked flamers eller twin-linked meltaguns. Brystpladerne kan bevæbnes med enten ironclad assault launchers eller en hurricane bolter.

For at give din deling det sidste touch er der en ekstra hjelmfjer for at gøre det klart, hvem sergenten er; et omniscope; et ørnerygsbanner; renhedssegl; og en jernhalo.Space Marine-serien er designet således, at alle plastikdelene kan byttes mellem forskellige sæt. Mens Centurion Assault Squad er en virkelig unik enhed, kan alle hovederne udskiftes med dem fra resten af Space Marine-serien. Det samme gælder de utallige ekstra udstyrsdele, der findes i andre Space Marine-sæt, hvilket giver mulighed for at skabe helt unikke samlinger af miniaturer.

Dette plastiksæt indeholder 175 komponenter til at lave enten en 3-mands Space Marine Centurion Assault Squad eller en 3-mands Space Marine Centurion Devastator Squad.
Der medfølger også 1 Ultramarines Infantry Transfer Sheet, som du kan bruge til at tilføje Chapter ikonografi og gruppemærkninger.

Dette sæt leveres umalet og kræver samling - vi anbefaler at bruge Citadel Plastic Glue og Citadel Paints.

449,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,24 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: