Primaris Invictor Tactical Warsuit

Model/varenr.: GW48-98

Invictor Tactical Warsuit er en nedstrippet variant på Redemptor Dreadnought-rammen. I stedet for en såret veteran i en sarkofag, styres denne kampvandrer af en levende Primaris Space Marine. De er indsat i enhver kapacitet, fra pansrede eskortopgaver til, nærkamp belejringsbrydnings og urban monsterjagt. Den mest ikoniske rolle for disse vandrere er dog stadigt som den pansrede støtte til Vanguard Space Marines. Deres kombination af medium til nærkamps centrerede ildkraft, pansret modstandsdygtighed og den uselviske tankegang fra piloten kombineres for at give enestående ildstøtte.

Som mange af Primaris Vanguard-enheder har en Invictor Tactical Warsuit evnen til at indsætte i en skjult position uden for din egen indsættelseszone, hvilket giver den en unik fordel i forhold til ethvert køretøj i Dreadnought-klasse i Space Marines repertoire. Det har et potent valg af våben - hvis det skydevåben, du er ude efter, har dens dobbelte jernhail-autocannon dig dækket; Hvis du søger at engagere fjenden tæt på og personlig, kan den i stedet bevæbnes med en incendiumkanon. Den bærer også en heavy bolter, som den kan bruge som en pistol til at skyde på klods hold i nærkamp, ​​selv mens det knuser fjender med sin formidable Invictor-næve.

Denne multipart plastikmodel leveres i 116 komponenter og leveres med en Citadel 90mm Round Base og et Ultramarines Vehicle Transfer Sheet. Du finder de fulde regler for Invictor Tactical Warsuit i Codex: Space Marines. Invictor Tactical Warsuit kan også bruges i Dark Angels, Space Wolves og Blood Angels-hære via en gratis download af PDF-regler, tilgængelig fra Warhammer-Community.com.

379,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,217 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer