Primaris Chaplain on Bike

Model/varenr.: GW48-31

Når en Chaplain tager til slaghmarken på en Raider-pattern motorcykel, er han i stand til at holde trit med selv den hurtigste pansrede fremrykning, eller forløbende angreb. I sådan et angreb, opfordre han sine kamp-brødre til sejr, ved at råbe katekismer og løbe kampklar til fjenden, mens han svinger sin crozius arcanum.

Fanatisisme er blevet hurtigere end noglesinde før. Alle Space Marine spillere kender værdien af en Chaplain, som forbedrer tropper i nærheden med en række stærke effekter- men hvordan holder du trit med de hurtigste elementer i din hær? Simpelt - du henter en af disse gutter. Primaris Chaplain på motorcykel er en del taktisk omdrejningspunkt, en del ceramite klædt komet af retskaffen raseri - den ideelle tilføjelse til dine Outriders eller højmobile enheder som Incursors.

Dette sæt samles til en Primaris Chaplain på motorcykel. Den kan samles til at bære hjelm, eller ej - som du fortrækker. Den kommer i 33 plastkomponenter og inkluderer en 90 mm oval base og et Primaris-karakter overførselsark.

295,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,082 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer