Gladiator

Model/varenr.: GW48-37

Ligesom Predator tanken er for Rhino transporteren, er designet af Gladiatoren baseret på en Impulsors chassis og er designet til at tjene som en frontlinje-kamptank snarere end et transportkøretøj. Hvis du ønsker at afslutte din slaglinje, mens du tilbyder formidabel skudstøtte, passer en Gladiator perfekt til rollen!

Gladiator tanken kan samles i én af tre variationer:

  • Gladiator Valiants spytter brændende søjler af ild, imens deres ledsagere transporterer eller støtter infanteri i voldsomme kampe, krydser brusende vandløb, synkende sumpområder og boblende lava med samme lethed. Dens to las-talons skyder død imod fjenden, gør kort arbejde med fjendens pansring og sprækker befæstede positioner vidt åbent. Valiant-variationen af Gladiator tanken har specialiseret sig i ødelæggelse af fjendtlige køretøjer på tæt afstand med sine monterede dobbelte las-talons og multi-melta-sponsons, så den er bedst egnet til at støtte mere aggressive taktikker.
  • Når kanonerne fra en Gladiator Reaper drejer til fuld hastighed, får den dronende støj tænderne af alle nærliggend til at kløe med vibrationsintensiteten. Inden for få sekunder hælder tusinder af brugte hylstre over tankens pansrede hud, imens fjender tilintetgøres af ​​ild-stormen. Med sin dobbelte heavy onslaught gatling cannon og to tempest bolters er Reaper-variationen af Gladiator tanken det eneste rigtige valg med hensyn til infanteri-makulerende pansrede køretøjer, hvilket gør den til det perfekte valg for at vende fjendens horder med ansigtet nedad.
  • Med præcis nøjagtighed udvælger Gladiator Lancers den tættest pansrede fjendtlige styrke, og lader deres laser destroyers stikker gabende huller i deres skrog. Sådan er rækkevidden af ​​dens tunge kanon, at den kan eliminere trusler imod the Space Marines, før de møder dem, og lade dem storme forbi brændende vrag for at sikre deres mål. Lancer-variationen af Gladiator tanken er bevæbnet med en monteret laserdestroyer, hvilket gør den til det perfekte valg for at udslette monstre, kampvogne eller andre strategisk vigtige mål fra ekstrem rækkevidde.

Dette sæt leveres i 157 plastkomponenter og indeholder også 1x Citadel 100mm rund base og 1x klar Tank Hover Stand. Dette sæt kan samles til én Gladiator Valiant, én Gladiator Reaper, én Gladiator Lancer eller alternativt til én Primaris Impulsor.

495,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,476 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer