Captain in Phobos Armour

Model/varenr.: GW48-68

Hvert company i et Chapter af Adeptus Astartes falder under kommandoen af ​​en Captain. Det siges ofte, at en Space Marine er mindst ti andre soldater værd; under ledelse af en Captain svulmer dette endnu længere op, for de koordinerer deres krigere med dødbringende præcision og inspirerer deres tilhængere til at kæmpe med en dedikation og ånd, som ikke kan tilskyndes alene med træning eller disciplin.

En Primaris-kaptajn i Phobos Armor er et HQ-valg for enhver Adeptus Astartes-fraktion - inklusive Blood Angels, Dark Angels og endda Space Wolves (som han udfører rollen som Wolf Lord). Han er en meget dygtig kriger i ethvert aspekt af slaget og bruger en dødbringende mester-smedet instigator bolt carbine - et finskytte våben designet til at bringe fjendens lederskab ned. Ud over at bære en camo-kappe for at forbedre virkningen af ​​dække, kan Primaris Captain i Phobos Armor bruge en avanceret omni-scrambler til at afværge fjendens forstærkninger, når de bevæger sig ud på slagmarken.

Denne multipart plastmodel leveres i 9 komponenter og leveres med en Citadel 40mm Round Base og en Ultramarines Character Transfer Sheet. Du finder de fulde regler for Primaris Captain i Phobos Armor i Codex: Space Marines.

225,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,025 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer