Brutalis Dreadnought

Model/varenr.: GW48-28

Brutalis Dreadnought er en line breaker og et terrorvåben - en tobenet combat walker, bevæbnet til nærkamp og styret af en falden helt fra sit Chapter. Denne enorme krigsmaskine lægger en haglbyge af dækningsild, når den stormer frem mod fjendens linjer, men den største trussel ligger i dens massive arme. De er forsynet med knusende næver eller ceramitbeklædte kløer, der kan knuse en pansret kriger som fordærvet frugt eller slå igennem en bunkervæg som pergament.

Dette plastiksæt i flere dele bygger en Brutalis Dreadnought, en imponerende krigsmaskine med fokus på nærkamp. Denne kraftfulde walker kan udstyres med pansrede næver, der har integrerede boltrifler, eller et par skarpe kløer til at flænse både panser og infanteri. Den har også to Icarus ironhail heavy stubbers oven på skroget og et par chassismonterede våben - enten heavy bolters eller tank-knusende multi-meltas.

Dette imponerende sæt kan tilpasses utroligt meget - du kan skabe din egen skræmmende positur ved hjælp af led i benene, armene, taljen og endda dens mekaniske tæer og fingre. Samlemuligheder uden lim giver dig mulighed for at justere placeringen af frontpanseret - hvilket afslører sarkofagen indeni - samt de sekundære våben. Du finder endda et udvalg af panserdekorationer.

Dette sæt indeholder 131 plastikkomponenter, 1x Citadel 90mm Round Base og et Space Marines Vehicles Transfer Sheet. Miniaturen leveres umalet og kræver samling.

425,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,24 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: