Assault Intercessors

Model/varenr.: GW48-36

Assault Intercessors er blandt de mest udbredte nærkamps-enheder i et Chapters arsenal. De skyder deres Heavy Bolt Pistols imens de nærmer sig fjenden og styrter ind i nærkamp, hvor de gør hurtigt arbejde af deres fjender med brutale sving fra deres chainswords.

Assault Intercessors er den perfekte enhed til spillere der foretrækker mere aggressive strategier (eller ganske simpelt kan lide at fysisk takle enhver fjende i syne!). Her kan de bruge deres brutale nærkamps-udstyr til dødbringende effekt.

Dette plastik-sæt i flere dele indeholder de nødvendige komponenter for at samle et sæt af 10 Assault Intercessors. Modellerne kan samles som enten én 10-mand gruppe, en gruppe af 9 Assault Intercessors med en sergent eller 2 separate 5-mands grupper, hver med deres egen sergeant. De er alle bevæbnet med et Astartes chainsword og en heavy bolt pistol.

Der er yderligere komponenter i sættet, der giver dig mulighed for at opgradere dine Sergeant-modeller med unikke hoved variationer, en hjelm der er mag-locked til deres bælte, og unikke tilting-plader, der hjælper dem med at skille sig ud. Dine sergenter kan også hver være udstyret med et valg af specialudstyr, inklusiv et powersword, power fist eller thunderhammer i stedet for deres Astartes chainsword og en hand flamer eller plasma pistol i stedet for deres heavy bolt pistol.

Dette sæt leveres med 10x 32mm Citadel runde baser og ét Ultramarines transfer-ark.

339,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,225 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: