Lauka Vai, Mother of Nightmares

Model/varenr.: GW91-53

Engang en modig vampyrridder, der til trods for ikke at have nogen kærlighed til overs for Ghurs dødelige racer nægtede at jage de der var svagere end hende selv. Men Lauka Vais konstante kamp mod den indre sulten blev grusomt afbrudt, mens da hun kom i kamp med en tzeentchisk magiker. Efter hun faldt i en pøl af primordial ooze, vendte hun tilbage i en mere monstruøs form og dræbte sine medriddere i et raserianfald, før den røde tørst kunne dæmpes. Blandt de lige så bestiale Avengorii-dynasti, fører hun sine medvampyrer med værdighed som en ægte krigerdronning, samtidig med at hun kæmper en uvindelig krig mod sine egne instinkter.

Stående højt over slagmarken som en dyrisk blanding af bat-fiend, drake og vampyr, slår Lauka Vai til mod udfordrere, som det passer sig for en ædel ridder i monstrøs form. Mens hun holder sin fortand og holder tørsten i skak, hænger andre Soulblight-monstre på hvert ord et ord fra hende, men en dødbringende vrede kan til enhver tid komme over hende og gøre the Mother of Nightmares til en hylende hvirvelvind af blodbad.

Sættet består af 39 plastkomponenter, hvormed du kan samle en Lauka Vai, Mother of Nightmares, og leveres med 1x Citadel 80mm rund base. Denne model kan alternativt samles som en Vengorian Lord.

379,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,146 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: