Blood Knights

Model/varenr.: GW91-41

Nogle vampyrer dedikerer deres evige liv til beherskelse af en ting, og de der er fast besluttet på at blive uforlignelige krigere, vil altid uundgåeligt ende blandt blodridderne. Oven på deres kæmpe, udøde nightmares og klædt i tyk pladepanser er disse kampeksperter ustoppelige når de rider mod fjenden og elsker attrampe mindre dødelige soldater under deres vægt.

Som eliteriddere, der rider i spidsen for Soulblight Gravelords' hære, har Blood Knights perfektioneret kunsten at ride direkte gennem formationer af fjendtlige tropper, mens de spider og skærer deres modstandere. Deres rustning og kraftfulde fysik gør dem holdbare krigere i nærkamp, ​​og takket være Soulblight-forbandelsen er de endda i stand til at gendanne deres vitalitet, når blodet begynder at strømme.

Sættet består af 67 plastkomponenter, hvormed du kan samle 5 Blood Knights bevæbnet med enten templar lanser eller sværd og med et valg af hjelmede eller ikke-hjelmede hoveder. En kan samles som en Kastellan-enhedsleder udstyret med en unik hjelm, bevinget rustning og mace, og en kan samles som en standardbærer. Disse modeller leveres med 5x 75mm ovale baser fra Citadel.

379,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,21 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: