Veletaris Storm Section

Model/varenr.: GW31-76

Veletaris Storm Sections er en elite blandt Solar Auxilia, som får tildelt de mest potente våben og de mest krævende missioner. De indsættes som choktropper, og deres disciplin og ildkraft kan overvælde selv de mest frygtindgydende fjender i en storm af koncentrerede varmestråler. Andre kommandører bruger Veletarii som en dygtig og målrettet reserve, der kan reagere hurtigt på fjendens gennembrud og styrke et vaklende forsvar, eller som en øksesvingende æresvagt for højtstående Solar Auxilia-officerer.

Dette plastiksæt i flere dele bygger en Veletaris Storm Section med 10 Veletarii, elitære Solar Auxilia-stødtropper klædt i forstærket void-rustning. Disse soldater kan hver især udstyres med ødelæggende volkite chargers til at brænde mål med termiske stråler eller tohånds stormøkser, der kan skære rent gennem de hårdeste fjender. Du kan mikse og matche arm- og kropsstillinger til begge våbentyper, hvilket giver masser af visuel variation, når din kohorte udvides.

Sættet indeholder også kommandoudstyr til at udstyre din Storm Section med en stolt Auxilia vexilla, en vox interlock og en Veletarii Prime med en fjerprydet hjelm, alternativ brystplade og masser af ekstra våben - en power fist, power sword, charnabal tabar eller ceremonial blade, samt en blast pistol, needle pistol, plasma pistol eller hand flamer.

Dette sæt består af 184 plastikkomponenter, 10 Citadel 25 mm runde baser og et Solar Auxilia Infantry Transfer Sheet, der indeholder 152 vandoverførsler af høj kvalitet. Disse miniaturer leveres umalede og kræver samling.

315,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,18 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer