Tactical Command Section

Model/varenr.: GW31-74

Solar Auxilias Tactical Command Sections er specialister i kommando og kontrol på slagmarken. Under ledelse af en kaptajn eller lignende underkommandør letter disse ekspertsektioner strømmen af ordrer, dirigerer tercios og koordinerer artilleri og orbitale operationer. Denne vitale rolle afspejles af de yngre linjekommandosektioner, som leder frontlinjetropperne, mens de mest magtfulde og berømte officerer i Solar Auxilia, kendt som Legate Marshals, i stedet går i krig med personlige vagter udstyret fra deres private våbenarsenaler.

Dette plastiksæt i flere dele bygger en taktisk kommandosektion fra Solar Auxilia, som består af en Auxilia Captain og fire Auxilia Companions. Soldaterne er klædt i fint dekoreret void-rustning og bærer kommandoudstyr sammen med deres lasrifler - sættet indeholder en augury-scanner, en kommando-vox og en stolt cohorts vexilla samt en dødbringende melta-bombe. Kaptajnen kommer med et valg af hoveder og masser af ekstra våben - en power fist, power sword eller charnabal sword, samt en laspistol, blast pistol, needle pistol, plasma pistol eller hand flamer.

Dette meget alsidige sæt kan alternativt bygge en lavere rangerende linjekommandosektion, der bærer mindre udsmykket rustning og en mere enkel vexilla. Det kan også bruges til at bygge en Legate Marshal, ledsaget af fire Lifewards. Du finder endnu flere våben til Legate Marshal - en volkite serpenta, inferno pistol eller archeotech pistol, og en thunder hammer eller paragon blade - og Lifewards kan bevæbnes med noget af deres herres ekstraudstyr!

Sættet består af 137 plastikkomponenter, 5x Citadel 25mm Round Bases og et Solar Auxilia Infantry Transfer Sheet, der indeholder 152 vandskinneoverførsler af høj kvalitet. Disse miniaturer leveres umalede og kræver samling.

Bemærk, at dette sæt indeholder nok komponenter til at bygge en ekstra Auxilia Companion, hvis du har en ekstra Citadel 25 mm rund base.

179,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,12 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer