Malcador Heavy Tank

Model/varenr.: GW31-77

Malcador Heavy Tanks er mægtige pansrede køretøjer, baseret på ældgamle designs, der går tilbage til the Age of Strife på selve Terra. Disse imponerende kampvogne er større og tungere end Leman Russ, men kan prale af en virkelig formidabel kamphastighed i forhold til deres størrelse takket være meget sofistikerede - om end noget temperamentsfulde - drivsystemer. Med støtte fra Solar Auxilia-infanterisektioner og mere fleksible pansrede aktiver kan en Malcador Heavy Tank udløse en frygtindgydende fusillade af frontal ildkraft.

Dette plastiksæt i flere dele bygger en Malcador Heavy Tank, et imponerende pansret Solar Auxilia-køretøj. Kampvognen kan bevæbnes med et af tre tårnvåben - en battlecannon, to heavy lascannons eller en langløbet Vanquisher battlecannon. Den har også en skrogmonteret kanon og et par sponsonvåben - sættet indeholder nok heavy bolters, lascannons, autocannons, multi-lasers og heavy flamers til hver montering, plus en eksplosiv demolisher-kanon til skroget. Tårnet og våbenbeslagene har limfri samling, så du kan justere deres positioner midt i spillet.

Sættet indeholder komponenter til at opgradere din Malcador Heavy Tank med et hunter-killer-missil, flare shield og dozer blade. Tårnets luge kan bygges med lukkede døre eller åbnes for en Solar Auxilia-skytte med et våben monteret på en søjle - en heavy flamer, multi-laser eller heavy stubber. Du finder også masser af kosmetiske muligheder, som f.eks. segl, panserpletter, en spotter og et udvalg af besætningshoveder.

Sættet består af 170 plastikkomponenter samt et Solar Auxilia Vehicle Transfer Sheet med 180 vandskinneoverførsler i høj kvalitet. Denne miniature leveres umalet og kræver samling.

495,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,44 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer