Leman Russ Strike Tank

Model/varenr.: GW31-72

Leman Russ Strike Tanks, der anvendes af Solar Auxilia, er robuste pansrede køretøjer, der er udstyret med Solar-pattern overlevelsessystemer, der gør det muligt for både tank og besætning at operere under de mest barske forhold. Eskadroner af Strike Tanks bruges ofte til at udføre brede flankefremstød, styret af en Leman Russ Command Tank for at angribe en fjende i det præcise øjeblik, hvor kohortens infanterisektioner lancerer deres eget angreb.

Dette plastsæt i flere dele bygger en Solar Auxilia Leman Russ Strike Tank, en kraftfuld kampvogn med en alsidig last. Dens tårn huser et af fire primære våben - en battlecannon, to heavy lascannons eller autocannons, eller en langløbet Vanquisher battlecannon med en co-axial autocannon. Den har også et skrogmonteret våben - en heavy bolter, lascannon, autocannon, multi-laser eller heavy flamer. Tårnet og begge våben har limfri samling, så du kan justere deres positioner midt i spillet.

Sættet indeholder komponenter til at opgradere din Leman Russ med et hunter-killer-missil og et dozerblad, og tårnlugen kan bygges med lukkede døre eller åbnes til en Solar Auxilia-skytte med et pintle-monteret våben - en heavy flamer, multi-laser eller heavy stubber. Du finder også masser af kosmetiske muligheder, som f.eks. segl, panserpletter, en spotter og et udvalg af besætningshoveder.

Du kan alternativt bruge dette sæt til at bygge en Leman Russ Command Tank, der er udstyret med et elektromagnetisk nødblusskjold og et cognis-signum array til kommunikation og koordination på slagmarken.

Sættet indeholder 163 plastikkomponenter samt et Solar Auxilia Vehicle Transfer Sheet med 180 vandskinnende transfers i høj kvalitet. Denne miniature leveres umalet og kræver samling.

359,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,38 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer