Leman Russ Assault Tank

Model/varenr.: GW31-78

Leman Russ Assault Tanks, der bruges af Solar Auxilia, er aggressive, stærkt pansrede køretøjer, der er udstyret med Solar-pattern overlevelsessystemer, der gør det muligt for både tank og besætning at operere under de barskeste forhold. Eskadroner af Assault Tanks indsættes i direkte angreb og har nok rå ildkraft til at smadre gennem befæstede stillinger i tæt støtte af infanteri-tercios.

Dette plastiksæt i flere dele bygger en Solar Auxilia Leman Russ Assault Tank, et formidabelt køretøj med et udvalg af kraftige kanoner. Dens tårn huser et af tre primære våben - en eksplosiv demolisher-kanon, en avanceret Executioner-plasmakanon eller en brændende volkite-makro-saker. Den har også et skrogmonteret våben - en heavy bolter, lascannon, autocannon, multi-laser eller heavy flamer. Tårnet og begge våben har limfri samling, så du kan justere deres positioner midt i spillet.

Sættet indeholder komponenter til at opgradere din Leman Russ med et hunter-killer-missil og et dozerblad, og tårnlugen kan bygges med lukkede døre eller åbnes til en Solar Auxilia-skytte med et pintle-monteret våben - en heavy flamer, multi-laser eller heavy stubber. Du finder også masser af kosmetiske muligheder, som f.eks. segl, panserpletter, en spotter og et udvalg af besætningshoveder.

Sættet består af 166 plastikkomponenter samt et Solar Auxilia Vehicle Transfer Sheet, der indeholder 180 vandskinneoverførsler af høj kvalitet. Denne miniature leveres umalet og kræver samling.

359,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,38 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer