Lasrifle Section

Model/varenr.: GW31-73

Lasrifle Sections udgør kernen i Solar Auxilia, soldater, der er trænet til at føre krig på slagmarker i hele galaksen. Klædt i deres karakteristiske void-rustning kan disse tropper kæmpe sig gennem giftige killzones, fremmede dødsverdener og selv det kolde vakuum i rummet. Uanset om de er opstillet i disciplinerede rækker for at stå fast mod en fremmed horde eller lancerer et masseangreb mod fjendens stillinger, kan en Lasrifle Section udløse salve efter salve af koncentreret laserild, indtil slagmarken er vundet.

Dette plastsæt i flere dele bygger 20 Solar Auxiliaries, som du kan opstille som en Lasrifle Section på 20 modeller eller to enheder på 10 modeller. Disse soldater er klædt i forseglet tomrumspanser og udstyret med sofistikerede lasrifler. Du kan mikse og matche arm-, krops- og hovedstillinger for at få masser af variation, og du kan tilpasse dine soldater yderligere med ekstra genstande som fraggranater, krak-granater, tasker og flasker samt charge-packs og bajonetter til deres lasrifler.

Sættet indeholder også komponenter til at bygge kommandoudstyr til hver af dine grupper. Du finder vox interlocks, stolte Auxilia vexillas med et udvalg af ikoner og sergenter med dekorerede brystplader, hovedmuligheder og masser af ekstra våben - power fists, power swords og charnabal swords samt laspistols, blast pistols, needle pistols, plasma pistols og hand flamers.

Dette sæt består af 380 plastikkomponenter, 20x Citadel 25mm Round Bases og et Solar Auxilia Infantry Transfer Sheet, der indeholder 152 vandoverførsler af høj kvalitet. Disse miniaturer leveres umalede og kræver samling.

405,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,24 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer