Dracosan Armoured Transport

Model/varenr.: GW31-71

Dracosan Armoured Transport er en tungt bevæbnet mandskabsvogn, der er fremstillet efter de højeste standarder og konfigureret med systemer, der gør det muligt for Solar Auxilia at krydse de farligste kampzoner. Dracosan er stor nok til at rumme en fuld styrke på 20 Solar Auxilia-infanterister og beskytter dem mod alt andet end den mest intense fjendtlige ild, samtidig med at den bruger sine egne våben til at pulverisere fjendens stillinger til støv.

Dette plastsæt i flere dele bygger en Dracosan Armoured Transport, en stor Solar Auxilia-troppetransportør. Dette enorme køretøj er fyldt med beskyttelsespanser og klimasystemer, der holder lasten i live, og har en tungt pansret adgangsdør på begge sider. Dracosans skrog kan bære et af to våben, så den kan støtte dit infanteri, selv efter at have bragt dem til frontlinjen - en heavy lascannon til at nedkæmpe fjendens panser, eller en eksplosiv demolisher-kanon til at gøre kort proces med bunkere.

Sættet indeholder komponenter til at opgradere din Dracosan Armoured Transport med hunter-killer-missiler, et flare shield og et dozerblad. Den bageste luge kan bygges med lukkede døre eller åbnes for en Solar Auxilia-skytte med et våben monteret på en aksel - en heavy flamer, multi-laser eller heavy stubber. Du finder også masser af kosmetiske muligheder, som f.eks. segl, panserpletter, en spotter og et udvalg af besætningshoveder.

Sættet består af 154 plastikkomponenter samt et Solar Auxilia Vehicle Transfer Sheet, der indeholder 180 vandskinneoverførsler af høj kvalitet. Denne miniature leveres umalet og kræver samling.

495,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,46 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer