Aethon Heavy Sentinel

Model/varenr.: GW31-75

Aethon Heavy Sentinels er et udbredt syn i Solar Auxilias rækker og styres som regel af garvede veteraner, der er dygtige til at identificere fjendens vigtigste mål. Disse robuste maskiner er i stand til at krydse rumstationer og ødelagte bylandskaber med lethed og danner ofte omdrejningspunktet for mange vellykkede nærangreb.

Dette plastsæt i flere dele bygger en Aethon Heavy Sentinel, en pansret combat walker til Solar Auxilia. Sentinel kommer med et arsenal af tunge våben og kan bevæbnes med en af seks rygkanoner - en volkite culverin, autokanon, tung forbrændingsovn, lascannon, multilaser eller en melta-lanse. Den har også parvise våbensystemer på siderne - enten et Aethon-missilbatteri eller et sæt med fire hunter-killer-missiler.

Aethon Heavy Sentinels våbenbeslag kan samles uden lim, så du kan justere deres positioner midt i spillet. Dens ben kan også samles i forskellige stillinger for at give dine eskadriller variation og karakter - en eventyrlysten hobbyist kan endda fjerne pløkkerne for at få fuld poseringsmulighed på hvert benled!

Sættet består af 75 plastikkomponenter, en Citadel 80 mm rund base og et Solar Auxilia Vehicle Transfer Sheet, der indeholder 180 vandskinneoverførsler af høj kvalitet. Miniaturen leveres umalet og kræver samling.

315,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,15 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer