Verminlord Corruptor

Model/varenr.: GW90-21

Uhyggelige eksempler på ren pestilens givet form, Verminlord Corruptors lever op til deres navn og eksisterer kun for ødelæggelse og korruption. Kæmpe, magtfulde krigere, der er i stand til at rive de fleste fjender fra hinanden, selv inden deres grusomme pestformularer griber fat i, har de absolut magt over deres undersåtter i Clan Pestilens. Deres plaguereapers inficerer modstandere med endda det mindste snit - for at gå i kamp med denne uhyggelige, denne listige, denne ondskabsfulde skaven er at underskrive sin egen dødsdom.

Skaven Pestilens Verminlord Corruptor er bevæbnet med 2 plaguereapers. Det har et kraniumhoved med knækkede horn og en manke med langt hår.

Multi-delt plastsæt kan eventuelt bruges til at samle en af ​​fire andre Verminlords. Uanset hvilken du vælger samles benene og kroppen som kernen for derefter at tilføje følgende detaljer til:

Verminlord Warbringer er bevæbnet med en doom galaive og punch dagger og er kendt for at have en pigget hjelm.

Verminlord Warpseer er bevæbnet med en doom glaive og scry-orb.

Verminlord Deceiver er bevæbnet med en doomstar (i form af Clan Eshin-runen) og en warpstiletto. Dets hovedet bærer en maske og hætte for at skjule dens ansigtstræl.

Skreech Verminking er bevæbnet med en plaguereaper og et doom glaive og har et unikt halv-råddent ansigt.

Verminlord Corruptor har 61 komponenter og leveres med en Citadel 120x90mm oval base.

629,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,383 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: