Saurus Warriors

Model/varenr.: GW88-06

Saurus Warriors er det brutale hjerte i Seraphons hære. Disse reptilkohorter, der udelukkende er avlet til krig, rykker frem over slagmarken i disciplineret takt og slipper kun deres koldblodige vildskab løs, når kampen er indledt. Når kommandoen er givet, bliver Saurus Warriors' rækker til en frygtindgydende tærsker af celestite-våben, vilde kæber og målbevidst fokus.

Dette plastsæt i flere dele bygger 10 Saurus Warriors - Seraphons skællede choktropper. Hver Saurus Warrior kan bevæbnes med en celestite-kølle med pigge eller et celestite-spyd med langt skaft, og sættet indeholder 10 forskellige designs af udskiftelige hoveder og skjolde, så du kan bygge en varieret gruppe af koldblodige soldater. En model kan bygges som Alpha Champion - med et unikt hoved, skjold og våben - en som War-drummer-musiker og en som Icon Bearer, der bærer et slangeformet idol med to forskellige hoveder.

Dette sæt består af 95 plastikkomponenter og leveres med 10 Citadel 32 mm runde baser. Disse miniaturer leveres usamlede og umalede.

339,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,196 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: