Saurus Scar-Veteran on Aggradon

Model/varenr.: GW88-24

Scar-Veterans er champions blandt Seraphon, der er kendetegnet ved kampafprøvede færdigheder og ren og skær vildskab. Mange Scar-veteraner vælger at kæmpe fra toppen af en vild, blodtørstig aggradon, så de bedre kan krydse slagmarken og skære sig igennem fjendens rækker. Disse hurtige champions udmærker sig ved at anspore deres slægtninges raseri og leder hvert angreb med et øresønderrivende brøl fra både rytter og hest.

Dette plastiksæt i flere dele bygger en Saurus Scar-Veteran on Aggradon - en Seraphon-krigsleder, der rider på en voldsom, brølende ganger. Scar-Veteran kan bevæbnes med et relikviespyd eller en kølle af celestite og har tre hovedmuligheder - en fjerklædt krigsmaske, en aggressiv snerren eller et mægtigt brøl. Både Scar-Veteran og dens ganger er prydet med udsmykkede Seraphon-rustninger og -dekorationer, der passer til deres status som flokkens ældste - bl.a. et sadelmonteret ikon af Itzl the Tamer, skaberen af koldblodige bæster.

Dette sæt består af 30 plastikkomponenter og leveres med en Citadel 90x52mm oval base. Denne miniature leveres usamlet og umalet.

315,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,1 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: