Raptadon Hunters

Model/varenr.: GW88-21

Disse beridne krigere er et dødbringende chikane-kavaleri - snu skinks, der suser hen over slagmarken på snigende, adrætte og uhyggeligt intelligente raptadon-gangere. Når en fjende opdager, at Raptadon Hunters forfølger dem, er det ofte for sent. Rytterne nærmer sig med et rovdyrs hastighed, bombarderer fjenden med salver af spyd og lokker dem i døden.

Dette plastsæt i flere dele bygger fem Raptadon Hunters - hurtige og glubske lette Seraphon-kavalerister. Hver jæger bærer en star-buckler og svinger en spydkastende starstone-atlatl - skinks og deres raptadons har hver især karakteristiske, dynamiske positurer, og sættet indeholder også fem moonstone-køller, der kan hænge fra bælter eller sadler. En model kan bygges som Alpha champion med en unik spydarm, skjold og atlatl, en som Hornblower musician og en som Icon Bearer, der bærer et idol med en fjerkvast og to forskellige hoveder.

Sættet kan også bruges til at bygge fem Raptadon Chargers, hellige skink-paladins med arkanske lanser.

Dette sæt består af 89 plastikkomponenter og leveres med fem Citadel 60x35mm ovale baser. Disse miniaturer leveres usamlede og umalede.

359,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,176 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: