Populær
Grundspil

Trial by Trolley

Model/varenr.: SBDK3203

I dette brætspil fungerer en spiller som Trolley Operator og skal vælge, hvor han skal sende en vogn der løber løbsk hen. Hver anden spiller ved bordet spiller kort og argumenterer for at overbevise operatøren om at skåne deres liv og fordømme alle på det andet spor til en grusom død-ved-sporvogn.

Hver runde vil en spiller fungere som trolley operator. Denne person vil være dommer og vælge hvilket spor vognen kører nedad.

De andre spillere er fordelt ligeligt på to hold, og hver spiller har en rolle for runden.

Til at begynde med, vil en spiller trække 3 englespor, vælge en at spille til bordet og derefter tilfældigt afsløre et 2. engle-spor fra bunken for at tilføje til sporet. En anden spiller trækker 3 dæmoniske spor, og vælger at tilføje et til det modsatte holds spor, forsøge at sabotere dem og skåne deres egne spor. Endelig vil spiller(e) trække spormodifikatorer, der placeres på et hvilket som helst kort på bordet. De kan spille på deres egne spor, for at svinge dommeren, eller de kan spille på deres modstandere for yderligere at overtale dommeren til at myrde deres modstanders spor.

Dommeren vil overveje dette forhold og til sidst beslutte at myrde et spor. Banen, der blev skånet, er vinderen af ​​runden!

Spil fortsætter i et antal runder forudbestemt af antallet af spillere ved bordet.

Min. Antal Spillere: 3
Max. Antal Spillere: 10+
Alder: 14+
Spilletid: 15-30 min
Sprog: Engelsk
249,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,05 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: