Stranger Things: Attack of the Mind Flayer (Dansk)

Model/varenr.: REPST-DK01

I Hawkins, Indiana, har the Mind Flayer skabt en hær af besatte mennesker for at invadere Jorden. Nogle af jer er allerede under dens kontrol...

I starten af Stranger Things: Attack of the Mind Flayer tager hver spiller en karakterbrik, der repræsenterer en person fra Netflix-serien Stranger Things. Du får også et kort, der fortæller dig, om du er en helt, med forstanden intakt, eller besat af Mind Flayer.

Et spil udspiller sig over en række omgange og sætter to hold op mod hinanden: helte mod besatte. Som en helte-karakter skal du modstå the Mind Flayer's angreb for at vinde spillet. Som en besat karakter forsøger du at omdanne alle normale karakterer til besatte eller slå dem ud inden spillets afslutning. Når det er din tur, skal du trække et kort og give det til en anden spiller for at hjælpe dem, fjerne dem eller få dem til at skifte hold.

Hvis der ved spillets afslutning stadig er mindst én normal karakter i spil, vinder alle normale karakterer spillet. Ellers vinder de besatte figurer!

Antal spillere: 4-10
I alderen: 10+
Spilletid: 20 minutter
Sprog: Dansk

199,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,5 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: