Grundspil

Spyfall

Model/varenr.: CZE01904

Spyfall er et festspil, som ikke ligner noget andet, hvor du skal være spion og prøve at forstå, hvad der foregår omkring dig. Det er virkelig enkelt!

Spyfall spilles over flere runder, og i starten af hver runde får alle spillere kort, der viser det samme sted - et kasino, et omrejsende cirkus, et piratskib eller endda en rumstation - bortset fra at én spiller får et kort, hvor der står "Spy" i stedet for stedet. Spillerne begynder så at stille hinanden spørgsmål - "Hvorfor er du så mærkeligt klædt?" eller "Hvornår fik vi sidst løn?" eller hvad som helst andet, du kan finde på - og prøver at gætte, hvem af dem der er spionen. Spionen ved ikke, hvor han er, så han er nødt til at lytte godt efter. Når det er hans tur til at svare, må han hellere finde på en god historie!

På et hvilket som helst tidspunkt i løbet af en runde kan en spiller anklage en anden for at være spion. Hvis alle andre spillere er enige i anklagen, slutter runden, og den anklagede spiller skal afsløre sin identitet. Hvis spionen bliver afsløret, får alle andre spillere point. Spionen kan dog selv afslutte en runde ved at sige, at han ved, hvad det hemmelige sted er; hvis han gætter rigtigt, er det kun spionen, der får point.

Efter et par runder med gætterier, mistanker og bluff slutter spillet, og den, der har scoret flest point, har vundet!

Min. Antal Spillere: 3
Max. Antal Spillere: 7-10
Alder: 13+
Spilletid: 5-15 min
Sprog: Engelsk
199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,661 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: