Ravnica: Inquisition

Model/varenr.: WZK73139

Meld dig til the Gatewatch, eller giv din loyalitet til Nicol Bolas i Ravnica: Inquisition, et socialt deduktionsspil, der er sat i Magic: The Gathering-dimensionen  Ravnica. Hver spiller påtager sig rollen som en repræsentant for et Ravnican Guild, der enten er loyal over for the Gatewatch eller en agent for Bolas. Gatewatch-loyalisterne har til opgave at finde ud af, hvem Bolas' agenter er, mens Bolas Agents simpelthen har brug for at overleve for at fremme Nicol Bolas' planer.

Spillere vælger ledere for hver af de 5 farver, men det er kun spillere, hvis guilds farvepar indeholder farven, der kan vælges. Hver farveleder har en særlig magt, de kan bruge til at fremme deres mål, så spillerne skal være forsigtige, når de stemmer, for at undgå Nicol Bolas' indflydelse vokser. Når alle farveledere er valgt, afholdes der en afstemning for at eliminere 1 spiller. Når støvet har lagt sig, afslører spillerne deres roller, og hvis en agent af Bolas' blev fjernet, vinder Gatewatch!

Et socialt deduktionsspil for 5-10 spillere, Ravnica: Inkvisition er godt for både fans af festspil og fans af Magic: The Gathering!

komponenter:

regelsæt
10 rollekort
10 guild kort
5 farvelederkort
5 målretningskort
Ablaze marker
Den ultimative prismarkør
notepad
Blyant

129,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer