One Night Ultimate Super Villains

Model/varenr.: ONSVBEZ

Unbeknownst til borgerne i Shady Grove, USA, bryder en kamp, ​​mens de sover. De mest magtfulde helte verden nogensinde har kendt, har konvergeret for at stoppe et angreb af ondsindede superskurke. Problemet er, at disse skræmmende kriminelle gemmer sig i almindelig øjekast som indbyggere i Shady Grove, så heltene først må finde disse forræderiske ondskabere, før det er for sent ...

I One Night Ultimate Super Villains spiller spillerne hjerter eller skurker, hver med fantastiske supermagter, der hjælper deres sag yderligere. Den skamløse trio af Rapscallion, Dr. Peeker og Henchman # 7 har til hensigt at komme væk med deres forbrydelser, mens medlemmerne af Super Club of Overt Powers (SCOOP) alle er ude for at fange dem. Shady Grove - måske endda verden - vil aldrig være den samme.

One Night Ultimate Super Villains er et frittstående spil i One Night serien, der er perfekt til hele familien at nyde, udfordre dig til at fange onde og redde verden! Super Villains kan også kombineres med de øvrige poster i serien - One Night Ultimate Werewolf, Daybreak, Vampire og Alien - for at skabe endnu mere sjov og kaos.

Spillet indeholder også en gratis ledsager app, som guider spillere gennem de forskellige spiller handlinger i løbet af natten fase af spillet.

179,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,244 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer