Gen7: A Crossroads Game

Model/varenr.: PHG2300

En internationalt kolonibesked har efterladt en udtømt jord, på vej mod en fjern planet i Epsilon Eridani-systemet. Tretten generationer vil blive født på dette fartøj, inden den når sin destination, hver generation en forvalter af menneskets håb og idealer. I seks generationer er alt gået som planlagt.

Nu, som et nyt kommandogruppe tager styr på skibet, opstår der et forfærdeligt mysterium, der truer hele missionen. Kommandørerne i Gen7 er ved at opdage, at alt ikke er som det ser ud, og den menneskelige arts skæbne vil hænge på de valg, de laver.

I traditionen med den prisvindende Dead of Winter er Gen7: A Crossroads Game et stort fortællingsspil med flere muligheder. De valg spillere gør, når de spiller, ændrer historiens retning. Gen7 vil konstant udfordre sine spillere med en række unikke situationer, der tvinger dem til at gøre vanskelige moralske beslutninger. Vil du kompromittere din integritet for at sikre besætningenes sikkerhed? Vil du sætte pris på deres liv over missionens sikkerhed?

599,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 3,1 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: