EXIT + PUZZLE: The Sacred Temple

Model/varenr.: KOS1590

EXIT-serien er en række spil, hvor du i dit eget hjem kan opleve spændingen fra et Escape Room. Spil alene, ellerflere og se, om I kan flygte fra farerne. EXIT-serien har vundet Årets Spil i mange lande og er en herlig serie af spil, der genskaber følelsen af at være i et escape room. Dette indslag i serien tilføjer variation, ved at indeholder puslespil.

Kan du færdiggøre puslespillene, løse gåderne og stoppe tyveriet af de dyrebare kunstgenstande fra templet?

Kriminelle skattejægere er brudt ind på kontoret for dit universitets arkæologiske afdeling! Din professor er sporløst forsvundet - og det samme er en bog med gamle optegnelser om et skjult tempel. Du skal handle hurtigt og jage skurkene. Din forfølgelse fører dig dybt ind i en mystisk jungle på en lille ø. Du skal finde professoren i tide og gemme templets ærværdige skatte, før de falder i hænderne på de lurvne røvere!

I dette EXIT-spil er der gåder i gåder, skjult inden i fire puslespil. Ligesom andre EXIT-titler har The Sacred Temple intet spillebræt, men det har heller ingen gådekort. I stedet er der fire puslespil, som du finder og samler, et ad gangen. Hvert afsluttet puslespil afslører et sted, der indeholder flere gåder at løse.

I starten af ​​spillet er alt, hvad du har til rådighed, en dekoderdisk og det første puslespil. I løbet af spillet finder du mærkelige genstande, der skal bruges til at løse gåderne. Spillet slutter, når du har løst den sidste gåde, reddet professoren og fundet det hellige tempel!

Sværhedsgrad: 3 af 5

Antal spillere: 1-4
I alderen: 10+
Spilletid: 120-180 minutter
Sprog: Engelsk

179,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,55 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: