EXIT + PUZZLE: The Deserted Lighthouse

Model/varenr.: KOS1591

EXIT-serien er en række spil, hvor du i dit eget hjem kan opleve spændingen fra et Escape Room. Spil alene, ellerflere og se, om I kan flygte fra farerne. EXIT-serien har vundet Årets Spil i mange lande og er en herlig serie af spil, der genskaber følelsen af at være i et escape room. Dette indslag i serien tilføjer variation, ved at indeholder puslespil.

Kan du færdiggøre puslespillene, løse gåderne og tænde fyret, før skibet sejler ind i klipperne?

Du traver langs den mørke, stenede strand og søger ly mod den voldsomme storm. Gennemblødt ser du op for at se en strålende lysstråle trænge igennem gardinerne af regn. Et fyrtårn! Men pludselig og uforklarligt slukker lyset. Du kigger ud i vandet og ser et skib. Det er på vej lige mod klipperne! Du indser, at det er op til dig at løbe til toppen af ​​fyret og tænde det igen, før skibet sejler ind i klipperne! Men mange forvirrende forhindringer står i vejen for dig.

I dette EXIT-spil er der gåder i gåder, skjult inden for fire puslespil. Ligesom andre EXIT-titler har The Deserted Lighthouse intet spillebræt, men det har heller ingen gådekort. I stedet er der fire puslespil, som du finder og samler, et ad gangen. Hvert afsluttet puslespil afslører et sted, der indeholder flere gåder at udregne.

I starten af ​​spillet er alt, hvad du har til rådighed, en dekoderdisk og det første sæt puslespil. I løbet af spillet finder du mærkelige genstande, der skal bruges til at løse gåderne i gåderne. Spillet slutter, når du har løst den sidste gåde og tændt fyrtårnet igen og reddet skibet fra at synke.

Sværhedsgrad: 4 ud af 5

Antal spillere: 1-4
I alderen: 12+
Spilletid: 120-160 minutter
Sprog: Engelsk

189,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,55 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: