Exit: Det Forbudte Slot

Model/varenr.: LPFI7350

EXIT-serien er en række spil, hvor du i dit eget hjem kan opleve spændingen fra et Escape Room. Spil alene, ellerflere og se, om I kan flygte fra farerne. EXIT-serien har vundet Årets Spil i mange lande og er en herlig serie af spil, der genskaber følelsen af at være i et escape room.

EXIT: Det Forbudte Slot er det niende spil i EXIT-serien, og er uden tvivl i seriens svære ende; dets sværhedsscore er på 4/5.

Det er endelig blevet tid til at tage på ferie igen! I år går turen til en idyllisk landsby i bjergene. For at undgå flere bilproblemer har I besluttet jer for at tage toget! Efter tre timers forsinkelse ankommer I til feriehytten, hvor I finder brochurer med tips til seværdigheder – heriblandt en reklame for et imponerende slot.

Reklamen ser ganske vist lidt hjemmelavet og amatøragtig ud, men det er I ligeglade med, for I elsker middelalderbygninger.

Næste dag begiver I jer hen til slottet. Der er ikke noget billetsalg – faktisk er stedet helt øde. Men det passer jer fint, for så kan I gå på opdagelse uden at blive forstyrret! I sniger jer indenfor i slottet, hvor I finder frem til en storslået tronsal. Pludselig smækker den enorme trædør i bag jer, og I indser (endnu engang), at det her nok ikke var en god idé alligevel ...

Slottet er fyldt med gåder. I slipper kun ud, hvis I kan løse alle gåderne, inden tiden er gået.

Ellers vil jeres uhyggelige vært holde jer fanget for altid.

Antal spillere: 1-4
I alderen: 12+
Spilletid: 45-90 minutter
Sprog: Dansk

149,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,26 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: