Curio: The Lost Temple

Model/varenr.: WZK73288

Et jordfaldshul dannet vest for floden Tigris i hjertet af Mesopotamien afslørende en stor stenport med nysgerrige, ukendte markeringer. Et specielt team af arkæologer fra hele verden vovede til stedet for at løse sit puslespil, så de kunne lade dem komme ind. Der kunne ses en massiv menneskeskabt hul, der strækker sig for hvad der syntes at være en kilometer lige ned. Men lige som holdet beslutter sig for at forlade, lukker døren ned, sand langsomt fylder op fra jorden, og en åbenbaring af nye puslespil, der skal løses. Vil de gøre det i tide?

Spillere tager rollen som det arkæologiske team, da de forsøger at flygte fra det tabte tempel. I dette realtidssamarbejdsspil skal spillerne kommunikere og samarbejde for at løse et uendeligt slæb af puslespil.

I modsætning til andre spil i denne genre, Curio: The Lost Temple er uendeligt afspillet, selv af de samme spillere. Ved hjælp af et unikt modulbaseret system manipulerer, sorterer, roterer og søger spillere puslespillerkomponenter for at nå frem til et klart svar.

Curio: The Lost Temple omfatter: *

200 kort
5 afspillerskærme
1 regelbog
1 hæfte
1 Dekrypteringshjul
Boards
Tokens
2 gennemsigtige plastikstænger
Sand Timer

299,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,032 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: