Adventure Games: The Volcanic Island

Model/varenr.: KOS1503

Udforsk steder, kombiner objekter og oplev historier i Adventure Games, en række samarbejdsspil fra den tyske udgiver KOSMOS. I hver af disse titler præsenteres spillerne for en mystisk historie, som de skal løse i løbet af spillet. Sammen udforsker spillerne områder, snakker med mennesker, leder efter spor og kombinerer forskellige ting for at afsløre historiens hemmeligheder. Afhængigt af hvilke beslutninger spillerne træffer, ændres historiens forløb, og der er ingen vej tilbage!

I modsætning til EXIT: The Game serien af samarbejdsspil fokuserer titler i denne serie på fortællingen og opdagelsen af ​​historien uden tidspres. Når det er sagt, kan mange forskellige stier opleves under spillet, med mere end én korrekt forløsning på historien, der venter på at blive opdaget. Hver titel består af tre kapitler, der hver tager cirka 75 minutter at spille. Intet ødelægges, så spillene kan spilles flere gange.

I Den vulkanske ø glider i ind i rollerne som fire studerende på en vulkansk ø, der står over for mystiske begivenheder. Lige som i en thriller skal du løse gåder, træffe beslutninger, finde spor og analysere og bruge objekter. I vil opleve en historie sammen. Gameplayet er variabelt og forskelligt for hver gruppe.

Antal spillere: 1-4
I alderen: 12+
Spilletid: 4x75 minutter (5 timers gameplay i alt)
Sprog: Engelsk

169,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,48 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer