Adventure Games: The Dungeon

Model/varenr.: KOS1447

I The Dungeon vågner spillerne op i en fængselscelle i middelalderen uden hukommelse om, hvordan de kom dertil. Hvad skete der? Hvilke underlige ting foregår i dette fangehul? Og vigtigst af alt, hvordan kan de komme ud? Over tre kapitler vil spillere i fællesskab udforske rum, kombinere genstande og måske endda møde væsener, der lurer i de mørke værelser i det gamle slot ...

Udforsk steder, kombiner genstande og oplev historier i Adventure Games, en række samarbejdsspil fra den tyske publisher KOSMOS. I hver af disse titler præsenteres spillerne for en mystisk historie, som de skal afdække i løbet af spillet. Arbejd sammen, udforsk områder, tal med mennesker, kig efter ledetråde og kombinerer forskellige ting for at afsløre historiens hemmelighed. Afhængigt af hvilke beslutninger spillerne træffer, ændrer historiens forløb sig, og der er ingen vej tilbage.

I modsætning til den kooperative EXIT: The Game-serie, fokuserer titler i denne serie på fortælling og opdagelse af historien uden tidspres. Når det er sagt, kan man opleve mange forskellige stier under spillet, med mere end en korrekt løsning til historien, der venter på at blive opdaget. Hver titel består af tre kapitler, der tager cirka 90 minutter at spille. Intet ødelægges, så spilene kan spilles flere gange.

Antal spillere: 1-4
I alderen: 12+
Spilletid: 3x90 minutter
Sprog: Engelsk

 

149,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,409 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: