Warhammer: Archaon (Hardback)

Model/varenr.: GW83-04-60OLD

Dette punkt vil sælge ud hurtigt - hardback kopier vil være til rådighed til at købe fra din lokale Games Workshop butik eller Uafhængig Forhandler. Kontakt dem for mere information; du kan finde dem her.

En softback udgave af denne bog vil snart være tilgængelige.

Den gamle verden ligger i ruiner, knust under de utallige legioner af Archaon den Everchosen og hans ratmen allierede. Selvom alt synes tabt, takkede overlevende holde fast i et glimt af håb, at hvis deres mod hold, kan der stadig være en chance for at forpurre rænkespil af Chaos Gods og afværge End Times.

Warhammer: Archaon er den femte rate af den episke saga om de sidste tider og er beskrevet over to hardback bøger, som præsenteres sammen i et robust slipcase.

 
Warhammer: Archaon Book 1 er en 256-siders fortælling bog. Vidner måske af Archaon Everchosen og hans horder da de kommer ind i kampen, der vil afgøre skæbnen for verden.

 
Warhammer: Archaon Bog 2 er en 80-siders regler bog, der indeholder hære End Times: nye regler for udvælgelse hær til at repræsentere de desperate kampe udkæmpet på det tidspunkt, Archaon flytter til knuse Warhammer verden. Der er også de Lords of Battle kampagne regler og standse Apocalypse fortælling kampagne, 12 scenarier inspireret af fortællingen, og 9 Battlescrolls beskriver hære og formationer afbildet i historien.

 
Der er også baggrund og regler for hele spektret af nye Warriors of Chaos miniaturer, herunder Khorne Wrathmongers, Khorne Skullreapers, og de tre rækker af Bloodthirsters - The Bloodthirster uhæmmet Fury, The Bloodthirster af tåbelige Rage, og The Wrath of Khorne Bloodthirster . Det omfatter også regler for følgende nye inkarnerer: Balthasar Gelt, inkarneret af Metal, Tyrion, inkarneret of Light, Grimgor, inkarneret af Beasts og Caradryan, inkarneret af Ild. Samt dette er der regler og baggrunden for Isabella den fordømte og Archaon Everchosen.

450,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: