Dawnbringers: Book 2 - Reign of the Brute

Model/varenr.: GW80-50

The Twin-Tailed Crusade er den største Dawnbringer-ekspedition, der nogensinde er blevet samlet. På tværs af Aqshy og Ghyran kaster den sig ud i the Mortal Realms' utæmmede vildmarker, hvor den har fået til opgave af the Grand Conclave of Hammerhal at grundlægge to mægtige fæstninger. Men korstogets to pansrede søjler står snart over for titanernes vrede.

Trugg, Troggoth-kongen, er blevet vækket fra en årelang søvn og hærger på tværs af Ildens Rige for at knuse dem, der vil forstyrre hans hvile. I Ghyrans dyb søger King Brodd, verdenstitanens profet, hævn over de sigmaritter, der dræbte hans kolossale forfader. Kun tro og ildkraft vil hjælpe Dawnbringers igennem - og holde deres drømme om civilisation i live.

Reign of the Brute er det andet kapitel i Dawnbringers, en episk serie af bøger, der driver fortællingen om Warhammer Age of Sigmar fremad. Du finder masser af medrivende baggrundsmateriale, der beskriver the Twin-Tailed Crusade og dets dødelige champions, såvel som de mægtige bæster og horder af Destruction, der strejfer rundt i Aqshy og Ghyran. Bogen indeholder også et sæt Path to Glory-kampagneregler, der linker til senere Dawnbringer-bøger, samt nye warscrolls, narrative battleplans og fire armies of renown.

I denne indbundne bog på 96 sider finder du:

  • En actionfyldt fortælling med masser på spil spredt over både Aqshy og Ghyran, hvor The Twin-Tailed Crusade møder fjender, der er enorme, ældgamle og vrede.
  • Warscrolls, baggrund og pitched battle-profiler for Trugg the Troggoth King og nye Ironjawz-enheder, såsom monstrøse Maw-grunta Gougers
  • Path to Glory-regler til at sende din Cities of Sigmar-hær på et ghyranitisk eller aqshiansk korstog med forgrenede quests, slagplaner og nye belønninger
  • Regler for fire tematiserede armies of renown, hver med nye allegiance-evner: Trugg's Troggherd, the Grunta Stampede, King Brodd's Stomp og Grundstok Expeditionary Force.
  • Fire nye narrative slagplaner, der lader dig bruge berømte hære til at udspille vigtige øjeblikke i historien på bordet.

Denne udvidelse indeholder en engangskode til at tilføje bogen til dit digitale bibliotek i Warhammer Age of Sigmar: The App. Dette inkluderer alle warscrolls, der kan bruges med de kendte hære, der findes i denne bog.

 

269,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,62 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: