Age of Sigmar: General's Handbook (1st Edition)

Model/varenr.: GW80-14-60old

En væsentlig, komplet værktøjskasse af regler, som du og din spillergruppe kan bruge på enhver måde, I kan lide. Generalens håndbog udvider de regler Warhammer Age of Sigmar bruger for at skabe en enorm vifte af forskellige spil stilarter, der passer enhver smag.

Hver af disse giver spilleren massiv fleksibilitet og valg i den måde spillet  spilles - de er designet til at gøre dig og dine venner herrer over jeres egne spilleborde. De forskellige regler har massive muligheder for overlap; for eksempel hvis du ønsker at bruge multiplayer regler for en turnering.

Open Play
Dette er den bedste introduktion til Warhammer Age of Sigmar og den øvrige verden af ​​wargaming generelt. Open Play giver dig mulighed for at spille ubegrænset, selv teambaseret og multiplayerspil - alt du behøver er dine miniaturer, deres Warscrolls, Warhammer Age of Sigmar regler, nogle terninger og et målebånd. The General Handbook indeholder en række gode eksempler på Battleplans der er perfekt til denne spillestil, som vi opfordrer dig til at udvide med en samling og endda dine egne regler!

Historierne fra Mortal Realms er en vigtig del af Warhammer Age of Sigmar - din samling af miniaturer er gjort endnu mere specielle ved den rige historie og spændende historier.

Denne del af bogen indeholder detaljerede metoder til opbygning af fortællende kampagner - fra nogle få træfninger over en vigtig artefakt til en fuld Path to Glory kampagne, hvor din Warband vil vokse og blive mere magtfulde, vinde belønninger fra inkluderet Warband Tabeller med hver kamp.

Kort Kampagner, Tree Kampagner og Matrix kampagner er også detaljeret - mikse og matche fra de medfølgende ideer til at skabe den perfekte kampagne for din gaming gruppe!

Dette produkt er til Warhammer Age of Sigmar 1st Edition.

180,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,712 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: