Zoggrok Anvilsmasha

Model/varenr.: GW89-62

Zoggrok Anvilsmasha er en legende blandt Ironjawz, for han mestrer kunsten at hamre den destruktive kraft fra Waaagh! ind i jern, sten og knogler. Ledsaget af Klonk, hans rockbrow squig, bruger Zoggrok sine "bashin' tools" til at kanalisere Gorkamorkas kraft ind i de våben, orrukerne har samlet omkring ham. Disse grønglødende klinger syder af vrede og er ivrige efter at slippe deres rasende energi løs i kamp.

Dette plastiksæt i flere dele bygger Zoggrok Anvilsmasha, en berømt orruk-jernsmed ledsaget af Klonk, hans kæledyr, en rockbrow squig. Zoggrok går i kamp med sin kranieknusende basha, en tung hammer, der er god at slå på både metal og ansigter med. Han kan også være bevæbnet med et sæt skarptandede grunta-tongs, eller en ward-smashing choppa, der knuser beskyttende amuletter. Han bærer et metalforklæde over sin tunge rustning, der er fyldt med værktøj, og selv hans kæbe har en rå metalprotese, som Zoggrok selv har lavet.

Klonk er med Zoggrok i både kamp og smedje og bruger sit hærdede, skælbelagte, besynderligt formede kranium til at ramme fjender... eller fungere som en improviseret ambolt.

Dette sæt består af 20 plastikkomponenter og leveres med en Citadel 50 mm rund base og en Citadel 25 mm rund base. Denne figur leveres umalet og kræver samling.

Regler til brug af disse miniaturer i dine Warhammer Age of Sigmar-spil kan downloades gratis på Warhammer Communitys hjemmeside.

249,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,06 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: