Man-Skewer Boltboyz

Model/varenr.: GW89-67

Man-skewer Boltboyz er kendt for at bruge primitive armbrøster til at kæmpe på afstand. Deres kammerater i nærkamp spotter og håner deres kammerater over denne fejhed, men disse snedige Kruleboyz er ligeglade. I stedet finder de stor fornøjelse i at spidde deres fjender med to fod lange bolte og se deres ofre skrige og vride sig, mens de genlader for at give det dræbende skud.

Disse dødbringende jægere har mestret kunsten at kæmpe på afstand og skyder med glæde deres fjender fra en sikker afstand. De er kendt for deres ondskabsfulde attituder, idet de dækker deres bolte med snavs og gifte, mens de sørger for, at de spidse pigge på hver enkelt bolt er bygget til at splintre når de rammer målet og efterlader splinter af inficeret metal, der rådner i deres modstanderes sår.

Dette sæt indeholder 41 dele, hvormed du kan bygge tre Man-skewer Boltboyz med en række forskellige hovedmuligheder og armbrøstkomponenter, der er kompatible på tværs af alle tre kroppe. Der er også mulighed for at samle en som en Boltboy Boss, komplet med bannerstang, et valg af to hjelme og en karakteristisk armbrøst. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling. De leveres med 3x 32mm runde Citadel baser i 32mm.

295,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,092 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: