Gobsprakk, The Mouth of Mork

Model/varenr.: GW89-73

Gobsprakk er den stærkeste og mest kunnin' af alle Swampcalla Shamans og er kendt som Mork's mund, for de ord, han taler, siges at komme direkte fra den tohovedede gud selv. Gobsprakk er en ekstremt stærk magker, og han er også i stand til at tale med en uovertruffen evne til at kommandere en Waaagh! Hans imponerende orky karisma har endda gjort ham til en allieret af Kragnos, End of Empires, hvilket giver ham en direkte linje mellem to Destruction guder.

I kamp tager Gobsprakk til luften på sin Corpse-rippa Vulcha, den blodplettede Killabeak. Fra denne høje udsigt kan han brøle kommandoer til de orruks, han kommanderer, mens han kaster forbandelser og besværgelser, der hindrer og skader hans fjender.

Dette plastiksæt består af 75 dele, som du kan bygge Gobsprakk, The Mouth of Mork og hans oldne ridedyr, Killabeak, og det leveres med en 130 mm Citadel Round base. Alternativt kan dette sæt bygges som en Killaboss på Corpse-rippa Vulcha. Denne miniature leveres umalet og kræver samling - vi anbefaler at bruge Citadel Plastic Glue og Citadel maling.

849,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,374 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: