Squighog Boyz

Model/varenr.: GW50-54

Smasha Squigs er tobenede kødkugler af destruktion, der angriber foran Ork-linjerne, og de lever i en tilstand af næsten permanent hjernerystelse takket være deres tendens til at slå hovedet mod alt. Kun de største og mest aggressive orker kan få dem til at bevæge sig ind mod fjendens linjer, men det er det værd, for at se den resulterende effekt af en angribende enhed af Squighog Boyz, som de smadrer både metal, kød og knogler.

Hvis deres imponerende fysiske angreb ikke er nok, slynger enheder af Squighog Boyz også eksplosive, rokkit-drevne stikkas mod deres fjender, hvilket beskadiger enhver hård rustning. Bag hver Boy klamrer sig en uheldig saddlegit, der kaster alt den kan få fat i mod fjenderne - mens den beder til Gork om, at de ikke ender med selv at blive slynget af og trampet ned i processen. Grupper af Squighog Boyz er ofte ledsaget af Bombsquigs - levende våben, der udviser en alarmerende mangel på selvopholdelsesvilje, som de styrter ind i kampens centrum og detonerer med dræbende hensigt. Hvis du har brug for at bryde en befæstet fjendtlig linje eller sprænge et hul i en falanks af køretøjer, skal du ikke lede længere end til denne squig-drevne, levende bombe.

Dette sæt bygger en Nob on Smasha Squig, tre Squighog Boyz og en Bomb Squig. Nob'en kan bygges med enten en slugga eller en stor choppa, med den anden mulighed monteret på squig'ens ryg. Andre kosmetiske muligheder giver dig mulighed for at tilpasse din Nob på Smasha Squig med et valg af to hoveder og to pauldrons.

Squighog Boyz er bevæbnet med rokkit-drevne stikkas, og mange af deres lemmer - og deres dyrs lemmer - er blevet erstattet med bioniske "forbedringer".

Sættet består af 104 plastkomponenter, som gør det muligt at samle en Nob on Smasha Squig, tre Squighog Boyz og en Bomb Squig, og det leveres med 1x 90mm Oval Base, 3x 75mm Round Base og 1x 25mm Round Base. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling - vi anbefaler at bruge Citadel Plastic Glue og Citadel maling.

359,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,216 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: