Boss Snikrot

Model/varenr.: GW50-42

Boss Snikrot er ikke bare en Ork kommando - han er en morderisk legende, hvis besættelse af guerillakrigsførelse har fået ham til at finpudse Blood Axe-klanens kunnin' taktiks til en næsten overnaturlig beherskelse af infiltration. Snikrot er en usynlig rædsel, der leder sine Red Skull Kommandos dybt bag fjendens linjer - når hans skrækslagne fjender opdager, at han er over dem, er Bossen allerede i gang med at åbne deres struber med sine savtakkede knive.

Dette plastsæt i flere dele bygger Boss Snikrot, en berygtet kommandoleder og Ork-lejemorder. Han er bevæbnet med et par kampklinger kendt som Mork's Teeth, der er perfekte til nærkamp bag fjendens linjer, samt en tilpasset lyddæmpet slugga. Sættet indeholder en masse kosmetiske detaljer, som er fælles med Ork Kommandos, f.eks. en rygsæk med ekstra udstyr, en røggranat til at dekorere hans base og et udvalg af tre hovedmodeller - en bar, en med Snikrots karakteristiske nattesynsbriller over øjnene og en med brillerne løftet op på hans pande.

Dette sæt består af 17 plastikkomponenter og leveres med en Citadel 40 mm rund base. Miniaturen leveres umalet og kræver samling.

225,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,05 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: